Vælg sprog
 

KEM OFFSHORE ApS

KEM Offshore er en dansk virksomhed med hovedsæde i Esbjerg. Virksomheden specialiserer sig i at administrere og forvalte mandskab og udstyr til virksomheder, der har relation til konstruktionsarbejde til søs samt til offshore-vindmølleindustrien. 

KEM Offshore begyndte sine offshore-aktiviteter i 1995 og arbejder i dag i hele Nordeuropa. KEM Offshores ekspertise ligger i en omfattende erfaring med havmiljøet i Nordsøen, hvor fartøjs- og udstyrskvalitet spiller en stor rolle i forbindelse med sikkerhed og driftsydelse. Det er denne erfaring og kvalitetsbevidsthed, der danner grundlaget for KEM Offshore. 

KEM Offshore har stået for administration af arbejdskraft ved flere store marinekonstruktionsopgaver i Skandinavien, herunder arbejdsopgaver i forbindelse med bro-/tunnelarbejde på Storebælt samt bro-/tunnelarbejde på Øresund. 

KEM Offshore har en professionel og interaktiv tilgang til både kunder og projekter. Der sættes altid fokus på kundernes behov og krav. Derudover understreger KEM Offshore altid vigtigheden af sikkerhed og kvalitet ved enhver opgave. 

I de seneste år har hovedvægten af opgaverne været rettet mod offshore-vindmølleindustrien, hvilket betyder, at virksomheden har opbygget en stor og værdifuld erfaring inden for dette voksende opgaveområde. 

KEM Offshores vision er at sætte standarden inden for offshore-vindmølleindustrien på områder som:

  • Kvalitet
  • Sikkerhed
  • Driftsydelse